Dashuria mund të jetë shum,ë e madhe, por kjo nuk do të thotë që është e përjetshme. Ndonjëherë ndodh që papritur ndjenjat zbehen dhe ju nuk keni asgjë në dorë.

Por që fundi të mos ju vijë papritur, zbuloni sinjalet e duhura, për të kuptuar që nuk ju do më.

1 – Ai është më pak prezent se sa ka qenë. Gjen pretekste për tu larguar.

2 – Ka humbur interesin për gjërat tuaja. Nuk ju pyet më, dhe as nuk ju tregon.

3 – Ka humbur respektin, dhe kjo kuptohet në shumë veprime.

4 – Nuk interesohet më për nevojat tuaja emocionale dhe fizike.

5 – Ka ndryshuar edhe mënyra se si ai debaton me ju. Do bëhet më agresiv.

/RevistaVip/

Këto janë sinjalet që jep një mashkull kur po i ikën dashuria për ju

About The Author
-