Nëse jeni duke vuajtur nga një epidemi e ulët nuk jeni i vetëm – një makinë e reduktuar e seksit është një problem i zakonshëm për të dy gjinitë, burrat dhe gratë njësoj.

Ju mund të tronditeni që të zbuloni se 50% e grave vuajnë nga probleme seksuale si një humbje e zgjimit dhe nuk janë në gjendje të pësojnë orgazmë.

Ndërkohë një e pesta e të rinjve përjetojnë një dobësim të seksit në një moment në jetën e tyre.

Por ju mund të rrisni dëshirën tuaj seksuale duke ngrënë ushqimet dhe pijet më të mira që nxisin epshin.

Shëndeti i mirë dhe seksi i mirë përputhen me njëri-tjetrin. Prandaj, nëse dëshironi seks të zjarrtë, patjetër duhet të kujdeseni për shëndetin tuaj.

1. Vaji i peshkut

2. Asparagusi

3. Avokado

4. Çokollata e zezë

5. Vera e kuqe

6. Farat e kungullit

7. Orizi

8. Ushqime sheqeri

9. Leshterikët

10. Kikiriku

11. Arra

12. Vezë

13. Hudhër

14. Soja

15. Drithërat

16. Bajame

17. Uji

18. Luleshtrydhet

 

Këto janë ushqimet që ju ndihmojnë për një seks më të mirë

About The Author
-