Kim Kardashian është padyshim mbretëresha e transformimeve. Ajo brenda një periudhe të shkurtër ka ndryshuar disa herë stilin e flokëve.

Këtë herë mund të themi se ndryshimi i saj është më drastik  pasi  i ka shkurtuar së tepërmi flokët.

Por jo vetëm kaq ajo madje është shfaqur edhe me disa kile më pak duke shqetësuar së tepërmi edhe motrat e saj.

Kim u shfaq në turneun e humanitar të pokerit “Only If” me motrat Chloe Kardashian, Kendall Jenner dhe nëna Chris Jenner dhe ndryshimi e stilit të flokëve dhe humbjen e peshës të gjithë e kanë vënë re.

Kim Kardashian ndryshon sërish look dhe nuk njihet

| Mode, Showbiz, Te Ndryshme, VIP |
About The Author
-