Kim nuk lë vend për imangjinatë

Kim Kardashian është një ndër emrat më të komentuar lidhur me provokimet e shumta.

Ajo, në rrjete sociale publikon imazhe nga më të ndryshmet dhe nga më provokativet, e së fundmi nuk ka lënë vend për imagjinatë.

Kim ka pozuar me bikini të vogla të cilat i zbulonin gati gjoksin.

Kim nuk lë vend për imangjinatë

About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>