Diku gati dhjetë vjet më parë, Paris Hillton dhe Kim Kardashian ishin të pandashme, por kjo zgjati deri në momentin kur ato u grindën.

Por, pavarësisht kësaj Paris Hilton do ta ftojë Kimin në ceremoninë martesore me aktorin Chris Zylko.

(Foto: Getty Images)

Para disa vitesh, Parisi ishte ajo për të cilën pothuajse çdo ditë kishte shkrime për të në rubrikat e mediave, pozitë të cilën sot asaj ia ka zënë pikërisht Kim.

Sa më shumë që ishte njohur Parisi, Kim e ktheu zanatin e saj në një biznes fitimprurës, dhe Paris deri në fund të fundit kishte rënë në harresë.

Por, duket se miqësia e tyre ka kapërcyer të gjitha problemet që kishin në të kaluarën.

Hilton ka bërë të ditur se ende nuk ka planifikuar ndonjë gjë për martesën, por para kësaj ajo duhet të bisedojë me familjen e saj, shkruan KP.

Paris Hilton dhe Kim Kardashian konsiderohen prej yjeve më seksi që po ashtu kanë pasur edhe video pornografike.

Kim do të jetë e ftuar nga Paris në dasëm

| Bota |
About The Author
-