Floku është gjysma e bukurisë e një vajzë, prandaj kujdesi që tregojmë ndaj tyre është tepër i madh.

Por shpesh herë gjendemi përball dilemave cila është ngjyra trend e momentit dhe sa mirën do të na përshtatet.

Është shfaqur trend i ri në ngjyrosjen e flokut, përkatësisht e quajtur si nuanca e pjekur e kokosit, që është hit për vjeshtën sivjet. Ky hit aktualisht sjell freskimin e përsosur për brunet, pa u mundur shumë. Në fakt, bëhet fjalë për variantin modern të trendit ombre që ju lejon të mbani rrënjën e errët dhe me këtë lehtësohet mbajtja e ngjyrës.

Për dallim nga ombre klasike, teknika e re ka kalim më të butë nga ngjyra ezmere ne nuancën e verdhë dhe duket sikur ngjyrat po notojnë njëra mbi tjetrën. Nuanca origjinale e kokosit të pjekur përfshinë rrënjë të errët natyrale dhe maja të ftohta të verdha.

 

/RevistaVip/

Kjo është ngjyra e flokëve e cila do të jetë trend këtë vjeshtë

| Mode |
About The Author
-