Djaloshi që sipas mediave është i dashuri i ri i këngëtares është 30 vjet më i ri se ajo dhe është një shitës në një dyqan ne Londer.

I riu Aboubakar e ka lënë punën e tij për ta shoqëruar yllin në turneun e saj muzikor ku janë shfaqur shumë të afërt.

Kjo nuk është hera e parë që Madonna shoqërohet me meshkuj shumë më të rinj se ajo, pasi më herët ka qenë në lidhje me Brahim Zaibat dhe Timor Steffens, dy djelmosha me diferencë të madhe në moshë me mbretëreshën e pop-it.

Ky është i dashuri 30 vjet më i ri i Madonnës (Foto)

About The Author
-