NuK do të gaboni kurrë nëse ndiqni këto udhëzime

Nëse jeni përpjekur që të bëni lëvizje gjimnastikore në dhomën e gjumit për t’i bërë përshtypje të dashurës tuaj, ju keni humbur kohën tuaj.

40 year old virgin
Femrat pëlqejnë shumë pozicione, si nga ato Doggy Style, Cowgirl, 69, Sitting dhe shumë të tjera, bëjnë që femra juaj t’a ndjejë shumë seksin.

Një studim ka treguar se çfarë duhet të bëjmë për të bërë një grua  të arrije orgazmën ne menyre te shpejtë dhe të lehtë, dhe kjo është në fakt eshte shumë më e lehtë se sa e prisnit dhe nuk ka të bëjë me teknikat e komplikuara apo madhësinë e penisit , apo ndonjë gjë tjetër. E gjitha ka të bëjë me pozocionin e seksit që përdor.

Stili “Missionar”, i cili ka fituar më së shumti vota nga pozicionet tjera të seksit konsiston në një kontakt seksual në këndin 30 deri 40 grade që është ideal për stimulimin vaginal dhe ndihmon femrën që të arrijë pikën kulminante.

/RevistaVip/

Ky është pozicioni i duhur që garanton orgazmën te femrat

About The Author
-