Ky vendim që kanë marrë motrat Kardashian-Jenner na mërziti të gjithëve

Tashmë nuk do të kemi më aplikacione nga motrat e familjes Kardashian-Jenner. Ditën e djeshme kanë qenë Khloe, Kim, Kourtney dhe Kylie që kanë treguar se nuk do të ketë më foto video receta gatimi apo këshilla gjatë gjithë vitit 2019-të.

“Në patëm një marrëdhënie të shkëlqyer gjatë komunikimit me ju përmes aplikakacioneve tona. Por kemi vendosur që mos të publikojmë më asgjë gjatë viteve 2019-të.”

Aplikacionet e familjes u hapën për herë të parë në vitin 2015 me një pagesë prej 2.5 dollarësh në muaj.  Ato përmbanin kategori të ndryshme nga këshillat për dietat, apo dekorimet e shtëpisë. Tashmë të paktën për këtë vit nuk do të kemi më aplikacione të tilla nga motrat Kardashian-Jener.

Ky vendim që kanë marrë motrat Kardashian-Jenner na mërziti të gjithëve

| Bota |
About The Author
-