Lady Gaga ndahet nga i fejuari?

Mediat ndërkombëtare dhe fansat po aludojnë se këngëtarja Lady Gaga është ndarë nga i fejuari Christian Carino.

Lady u shfaqe në ndarjen e çmimeve “Grammy” pa unazën e fejesës dhe nisur nga ky fakt po aludojnë të gjithë.

Lady gjithashtu nuk ishte e shoqëruar nga partneri i saj, gjë që ndodh shumë rrallë.

Vlen për t’u theksuar gjithashtu se, në fjalimin e saj në “Grammy”, Laddy Gaga nuk e përmendi të Christianon.

Lady Gaga ndahet nga i fejuari?

About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>