Largohet nga “Top Channel” pas 15-vitesh

Moderatorja e njohur, Albana Osmani, nuk do të jetë më pjesë e televizionit “Top Channel”.

Osmani ka vendosur që të largohet pas 15-vitesh punë te “Top”-ip, për shkak të disa pakënaqësive të krijuara brenda televizionit.

Sipas burimeve të “Prive”, moderatorja ka marrë këtë vendim pikërisht si pasojë e pakënaqësive të shumta të krijuara në punë.

“Po, Albana është detyruar të largohet pas pakënaqësive të shumta. Përkundër faktit se është një prej ikonave të TOP-it, që prej verës së vitit të kaluar, ajo kishte ngelur pa asnjë program për ta prezantuar ndërsa ka prezantuese të reja që po i udhëheqin 2-3 formate paralelisht. Tashmë nga televizioni nuk përkrahet as fushata ‘Ti je një luledielli’ dhe i kanë hequr reklamën e fondacionit nga transmetimi” – kështu ka deklaruar burimi i rezervuar për “Prive”.

Tani mbetët të presim reagimin e vetë Albana Osmanit në lidhje me këtë vendim.

Largohet nga “Top Channel” pas 15-vitesh

| Showbiz |
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>