Gratë në Japoni dhe Kore prej kohësh po përdorin një metodë për pastrimin e fytyrës, e cila së fundmi po bëhet popullore edhe në SHBA-ës.

Trajtimi i fytyrës me ujë të gazuar! Kjo metodë duket se është fantastike për larjen dhe pastrimin e thellë të fytyrës.

Gazi që ndodhet në ujë ndihmon në heqjen e çdo papastërtie dhe e bën lëkurën të duket shumë herë më të shendetshme.

A duhet ta aplikoni këtë?

Sigurisht që po! Spërkateni fytyrën me ujë të gazuar pastaj masazhojeni për pak sekonda. Pas kësaj, shplajeni me anë të një sapuni dhe para se ta hidratoni fshijeni lehtësisht me peshqir.

Gjithsesi, mjekët nuk rekomandojnë ta lani shumë shpesh fytyrën me ujën të gazuar, aq më tepër nëse keni një fytyrë të ndjeshme

Larja e fytyrës me ujë të gazuar qenka sekreti për lëkurë bebeje

About The Author
-