Linda Rei ka kurorën e ‘Miss trans univers’ (VIDEO)

0

Në tetor të 20116’tës, Linda u shpall ‘Miss trans univers’, ku morën pjesë vetëm meshkuj të shndërruar në femra dhe Linda nuk ishte shqiptarja e vetme aty.

Për të dëgjuar detaje rreth kësaj klikoni në linkun e mëposhtëm.