Më në fund zbulohet babai i fëmijëve të Valbona Selimllarit

Miss-i i parë shqiptar, Valbona Selimllari e ka mbajtur gjithmonë larg medias familjen e saj.

Dy vitet e fundit Valbona filloi hera herës të postonte foto me fëmijët. Në verën e kaluar na i prezantoi të gjithë ata së bashku, dy djemtë dhe vajzën e vogël.

Babi i fëmijëve ka qenë gjithmonë mister.

Së fundmi në media po qarkullon një foto e dy djemve të Valbonës me babain e tyre, foto e cila është postuar në Instagram-in e njërit prej djemve, indetiteti i të cilit nuk dihet ende por fytyrën ia pamë

Më në fund zbulohet babai i fëmijëve të Valbona Selimllarit

About The Author
-