Në hapat e të atit, performon me këngët e tij

Era tërheq vëmendjen me zërin e saj.

Ariana Fejzullahu bashkëshortja e Ermal Fejzullahut dje kishte organizuar një festë për fëmijën e katërt që pritet të vijë në jetë pas disa javëve.

Në fetën e organizuar kanë qenë të pranishëm edhe shumë fytyra publike.

Mirëpo vëmendjen e të gjithëve e ‘rrëmbeu’ vajza e vogël e Ermalit e cila ka kënduar këngën e babait të saj ‘Fshatarja Ime’.

Kjo nuk është hera e parë që Era mahnit publikun me zërin e ‘ëmbël’, herë pas here Ermali publikon video të saj duke kënduar, dhe Era po ndjek hapat e babait dhe gjyshit.

Në hapat e të atit, performon me këngët e tij

About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>