Në pritje të Samsung Galaxy S10!

Ndërkohë që pritjes së publikimit zyrtar të “Samsung galaxy S10” po i vjen fundi, një web-site gjerman ka publikuar disa foto dhe të dhëna që mendohen t’i përkasim “Samsung galaxy S10”.

Sipas fotove dhe të dhënave, pjesa e sipërme e S10 mendohet të jetë e gjitha ekran, duke kaluar kështu edhe “Iphone XR”.

Kamera e përparme do të jetë e vendosur në mes të ekranit e do të quhet “Infinity-o”. Në pjesën e pasme kamerat priten të jenë me tri lente. Lexuesin e e shenjave të gishtit,”Galaxy S10″, do t’a ketë të fshehur në ekran.

Ndërsa për atë që shqetësohen të gjithë, çmimin, “10E” do të shitet për 749 euro, 1149 euro do të shitet “S10-ta” dhe plot 1499 euro “S10+”.

Jeni gati për kredi?

Në pritje të Samsung Galaxy S10!

About The Author
-