Ne studion e “2 BROTHAZ RECORDS” Hitman dhe Rolla

0

Kemi degjuar per motra qe bashkepunojne ne produkte muzikore, por kete here eshte e kunderta, ne vip zone kete te djele kemi sjelle Andin dhe Rolandin dy këngëtarë dy vellezer dhe njëkohësisht producentë. Studio-ja e tyre quhet “2 Brothaz Records” e cila ndodhet ne Tirane. Se si arriten deri ketu dhe cilat jane synimet e tyre ne te ardhem ju ftoj ta ndjekim ne intervisten ne vazhdim: