Në super formë/ Shikoni si është shndërruar velina e famshme

Thais Wiggers, velinë e modele tepër e komentuar në media nga 2005 në 2008-ën, nënë e Julias, 8 vjeçe, ndodhet me pushime në Floripa, në Brazil.

Me bikini, ajo ka shfaqur një fizik tërheqës e në super formë, por ka paralajmëruar fansat: “Pas pak kohësh skenari do të jetë krejt ndryshe… në vend të kostumit do të kem jorgan dhe në vend të detit do të kem borë. Jam e lumtur që i vlerësoj të dyja. Gjithçka shkon mirë mirë kur qëndron brenda”.

Shikoni fotogalrine

Në super formë/ Shikoni si është shndërruar velina e famshme

| Showbiz | 0 Comments
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>