Nga protesta në televizion, Monika harron të ndërrohet!

Ditën e djeshme u relizua protesta e radhës nga PD-LSI kundër qeverisë aktuale me location përballë parlamentit.

Mes flakëve, gazit lotë sjellës dhe tymit, Monika nga protesta ka shkuar drejt e në ekran, tek programi i Sonila Meços me të njejtën veshje.

Mesa duket Mona nuk ka pasur kohë të ndërrohet, , të shkoj në shtëpi e të bëj dush. Urojmë që të ketë pasur anti-djersë me vete, në të kundërt e mjera Sonilë.

Nga protesta në televizion, Monika harron të ndërrohet!

| Personazh, Showbiz | 0 Comments
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>