Pak pushim për të parë Emily Ratajkowski me bikini (FOTO)

0
52340926 Model Emily Ratajkowski and her boyfriend Jeff Magid spotted enjoying a day on the beach in Malibu, California on March 9, 2017. Emily showed off her toned bikini body while Jeff enjoyed a couple of beers. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Le ta marrim pak pushim për të parë Emily Ratajkowski me bikini në plazh me të dashurin e saj, Jeff Magid. I cili nga ajo që unë mund të shoh është bjond, pushbardhë dhe që duket sikur preferon të bëjë një sy gjum dhe jo të merret tepër me këtë vajzë të mrekullueshme. Megjithatë ai zgjohet disa sekonda për të prekur pak gjoksin e saj, si për të kontrolluar nësë është e vërtete, diçka të cilën gjithkush mund ta kishte bërë çdo minutë. Shikoni fotot për më shumë. /RevistaVip