Pak ditë më parë Elvana Gjata publikoi një video të një vajze që i ngjante jashtëzakonisht shumë!

Ajo shfaqej duke kënduar këngën e saj (shiko këtu) dhe Elvanës nuk mund t’i shpëtonte kjo gjë!

Por sot kemi gjetur sozinë e një tjetër këngëtareje, që na bëri të fërkojmë sytë mirë.

Bëhet fjalë për një vajzë që i ngjan pa masë Kidës dhe që quhet Mirlinda. Sytë, vetullat dhe tiparet e rrumbullakëta e bëjnë të ketë një ngjashmëri të madhe me Kidën.

Shpresojmë që ta ketë vënë re edhe vete këngëtarja këtë ngjashmëri, pasi fansat e saj janë befasuar pa masë!

Pas Elvanës, gjetëm sozinë e Kidës që na bëri të fërkojmë sytë mirë

About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>