Anjeza Shabani kujdesej shumë për imazhin e kopështit të saj privat “Deren” dhe ky është fakt. Pasi u kishte futur ca shpulla të mira fëmijëve, pasqyronte për prindërit një tjetër realitet. Përmes fotove në facebook në profilin e “Kopeshti Deren” ajo postonte foto nga ambiente të bukura, fëmijë “të lumtur” dhe festa të shumta.

monstra

Madje nëse shihni me kujdes videon “e Stop” në minutat e fundit, shihet teksa merr telefonin dhe bën foto, duke u kërkuar fëmijëve të dalin bukur, madje edhe 3 vjecarit që pak më parë e kishte masakruar në shpulla e grushte….

Edhe edukatoret, të punësuarat e Anjezës që heshtin para kësaj dhune për një rrogë krejt minimale.

Pasi i rrihte fëmijët, ja si shitej në facebook Anjeza Shabani(Foto)

About The Author
-