Paula Shugart, presidentja e Miss Universe thotë diçka për Shqipërinë dhe tregon arsyet pse nuk është publikuar më herët. (Video)

0

Miss Universe e mbylli me sukses edicionin e 65-të të saj. Organizatorët realizuan një event madhështor në Manila të Filipine ku dhe u kurorëzua Miss Franca, Iris Mittenaere. Për herë të parë u Shqipëria rrembeu një nga çmimet speciale të Miss Universe që nga viti 2002, ku ne marrim pjesë rregullisht çdo vit. Por megjithatë ajo u vu re ishte një mungesë e njoftimit zyrtar nga ana e organizatës së Miss Universe përsa i përket këtyre çmimeve, pavarësisht se vajzat vetë ishin lajmëruar në mënyrë informale. Presidentja e Miss Universe, Paula Shugart, në një intervistë shpjegon arsyet se pse nuk u publikua menjëherë çmimi i marrë, duke thënë se patën kohë për të bërë diçka të tillë.

Më poshtë mund të dëgjoni atë çka ka shprehur ajo./Revista Vip Albania