Për 56 vite martesë blen 55 mijë fustana për gruan, arsyeja është mahnitëse… (Foto/Video)

0

Ky bashkëshort ka blerë fustana me materialet ndër më të ndryshmet për gruan e tij të dashur.

Përgjatë viteve martesore, koleksioni i përzgjedhur nga ai, e ka bërë një koleksionues të famshëm të fustaneve.
Viti 1950 ishte kohë e vallëzimeve romantike, dhe për Paul Brockman, 78 vjeçar si dhe Margot 76 vjeçare, kjo është koha e preferuar e tyre.
Pas dekadave blerje fustanesh për sallë vallëzimi, Paul shprehet:
“Isha i pasionuar pas fustaneve të viteve 50. Ato e bënin gruan të dukej më femërore. Dhe kjo më pëlqente.
Ai donte që Margot të kishte fustan për çdo lloj rasti.
Paul dhe Margot kanë dy fëmijë. Ai e ka befasuar gjithmonë gruan e tij me këto dhurata.
Ai tregon se ka kërkuar në të gjithë SHBA-në për fustanat, të cilët sot janë antik dhe të çmueshëm. NTD-56years-55000dresses00-1

Foto

NTD-56years-55000dresses01-1

Foto

NTD-56years-55000dresses02-1

Foto

NTD-56years-55000dresses03-1

Foto

NTD-56years-55000dresses06-1

Foto

NTD-56years-55000dresses08-1

Foto

NTD-56years-55000dresses09-1

Foto

NTD-56years-55000dresses11-1

Foto

NTD-56years-55000dresses12-1

Video