Prezantohet makina e parë e F1 e vitit 2019

Prezantohet njëvendëshja e parë nga skuadrat F1 pët vitin 2019.

Jo vetëm që kjo makinë e re ka risi teknologjike, por ajo që bie shumë në sy është se, këtë herë kanë hequr dorë nga ngjyra e kuqe dhe e bardhë për t’ja lënë stafetën të verdhës dhe të zezës, një kombinim që duket interesant.

Prezantohet makina e parë e F1 e vitit 2019

| Bota, Lajme, Sport, Teknologji | 0 Comments
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>