Një kompani me bazë në Toronto ka dalë me një birrë të prodhuar me kanabis.

Pijet po përgatiten në pritje të legalizimit të marihuanës në Kanada këtë vit.

Ndërsa Kanadaja ka vendosur të bëhet vendi i dytë në botë për të legalizuar këtë lloj droge për përdorim rekreativ, Provinca Brands ka gjetur një mënyrë unike për të sjellë produktet e bazuara në kanabis në tregun e konsumit.

Në fakt, ai ka investuar 38 milionë dollarë në atë që do të jetë fabrika e parë e kanabisit në botë.

Dooma Wendschuh, bashkë-themelues dhe CEO i Provincës, i tha Ruptly, se bërja e birrës së kanabisit është në thelb e lirë, pasi është bërë nga pjesët e uzinës, të cilat përndryshe duhet të paguhen nga fermerët që të hidhen si mbeturina.

Prodhohet birra e parë e kanabisit në botë

| Te Ndryshme |
About The Author
-