Kur të gjithë menduam se shpëtuam nga vetullat, diva e popit Rihanna ka sjellë trendin e ri. Në kopertinën e revistës Vogue për muajin shtator, Riri është shfaqur me vetulla të holla, njësoj si ato të viteve ’70-’80.

Duken aq të holla dhe të mprehta sikur i ka pikturuar dikush, ku nuk mungon harku.

Imazhi i saj është pëlqyer dhe është shpërndarë shumë herë. Rihanna ka treguar se është rikthyer koha kur vetullat duhet të jenë të holla sa maja e lapsit. Kushdo që e ndjek trendin e fundit do të duhet të bëjë përpjekje të mëdha për të patur një vetull si e Ririt.

Rihanna risjell në trend vetullat e holla

| Mode |
About The Author
-