Sarpi: Për këtë rol nuk i kam treguar as të dashurës time

Cagatay Ulusoy ose siç njihet ndryshe Sarpi, është një nga aktorët më të talentuar e të dashur turk.

Karriera e tij është në rritje dhe së fundmi, ai është bërë pjesë e një seriali turk i cili do të transmetohet në NetFlix. “Para se të firmosja kontraktën, nuk i kisha treguar askujt. Madje, as të dashurës time.

Kështu jam unë, nuk më pëlqen të flas shumë dhe e kam vështirë të shprehem. Preferoj të ndjek instiktet e mia dhe të dëgjoj zërin e brendshëm. Kur ke talent dhe punon shumë, ëndrrat bëhen realitet” – u shpreh aktori.

I pyetur nëse e kishte menduar ndonjëherë të tërhiqej nga ky rol, Ulusoy tregoi se, përkundrazi, i pëlqen të ndërmarrë risqe, dhe ky rol ishte një përgjegjësi edhe më e madhe se rolet e mëparshme.

 

Sarpi: Për këtë rol nuk i kam treguar as të dashurës time

| Showbiz | 0 Comments
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>