Shpërthen Enca: Ju dhje*sha standartet e dysfishta (Foto)

0

Një foto me gjoksin e ekspozuar ka bërë që Enca të shpërthej në fjalor jo të denjë kundër portaleve.

“Nëse ke një gjoks të vogël dhe del topless është ‘modë’, por kur je e bekuar me një gjoks të madh dhe vesh dekolte, konsiderohet vulgare”. “Ju dhje*sha standartet e dyfishta”

Ajo është dukur mjaft e irrituar ndërkohë që është duke kaluar disa momente reklasuese në praninë e familjarëve të saj.