Seva Çereni ishte pjesëmarrëse në “Miss Universe Albania”, për të dytin vit rradhazi, event i cili ka patur në gjirin e vet shumë vajza të bukura, ku pjesa më e madhe kanë vazhduar të jenë në treg me projekte të tjera në fushën e modelingut dhe më gjerë. Njëra prej tyre ishte dhe Seva Çereni, një vajzë durrsake shumë e bukur, e cila shkëndijën e famës që mori nga kompeticioni më i madh i bukurisë në Shqipëri e ktheu në favor të saj për të vazhduar dhe me angazhime të tjera. Këtë vit ajo fitoi edhe një çmim nga Akademia profesionale estetike Framesi. Me çfarë po merret momentalisht dhe se cilat janë projektet që ajo po angazhohet së fundmi e zbulojmë përmes intervistës më të./RevistaVip/

Si është të jesh modele? Na e tregon bukuroshja Seva Çereni

| Intervista Vip, Showbiz |
About The Author
-