Sot ne oren 16:30 nis votimi i kandidateve të Miss Universe – Ja si mund te votoni Shqipërinë

0

Duke nisur nga sot ora 16:30 nis votimi online i kandidateve te Miss Universe. Votimi zgjat 24 ore dhe vajza qe votohet me shume futet ne 12-teshen e pare automatikisht.

Po si mund te votohet?

  • VODI:Shkarko aplikacionin VODI (Play Store dhe App Store) dhe shtyp butonin “VOTE”
  • WEB: Vizito missuniverse.com
  • APLIKACIONI MISS U: Shkarko aplikacionin Miss U app dhe shtyp butonin “VOTE” ne menune anesor

Rregullat e votimit:

  • Cdo person qe identifikohet (regjistrohet) nepermjet rrejeteve sociale mund te votoje deri ne 10 here ne dite.
  • Votimi nis sot ne oren 16:30 dhe mbaron ne oren 14:00 te dates 28 Janar.
  • Votimi mund te kryhet vetem nga personat mbi 14 vjec