Vera ka përfuunduar dhe mbase këto janë ditët e fundit që ne po shijojmë temperaturat e larta dhe rrobat e shkurtra. Tani është radha e shiut, dhe sigurisht për vajzat që duan të kenë gjithmonë stil, ne ju sjellim sesi mund të vishen në ditë me shi. Një çadër e bukur, gjithashtu mund të jetë një aksesor fantastik.

Jeni gati për të përgatitur veshjen tuaj në ditë shiu? Inspirohuni më poshtë me disa ide mjaft të këndshme nga Java e Modës së Nju Jorkut!

 

 

 

 

 

 

Street Style - New York Fashion Week September 2018 - Day 6

Street Style - New York Fashion Week September 2018 - Day 6

gettyimages-2018-09-23_00012

Street Style - New York Fashion Week September 2018 - Day 5

gettyimages-2018-09-23_00003

Street Style - New York Fashion Week September 2018 - Day 5

Street Style - New York Fashion Week September 2018 - Day 5

Street Style - New York Fashion Week September 2018 - Day 5

Street Style - New York Fashion Week September 2018 - Day 6

Street Style - New York Fashion Week September 2018 - Day 5

Street Style - New York Fashion Week September 2018 - Day 5

Street Style - New York Fashion Week September 2018 - Day 5

Street Style - New York Fashion Week September 2018 - Day 5

Street Style - New York Fashion Week September 2018 - Day 5

/RevistaVip/

Me stil edhe në ditet me shi, ja disa ide se si të visheni!

Mode |
About The Author
-