Stilisti i Chanel i trashëgon gjithë pasurinë maces së tij

Ditën e sotme u nda nga jeta stilisti dhe drejtori artistik i “Coco Chanel”, Karl Lagerfeld në moshën 85- vjeçare pas disa komplikacioneve shëndetësore në Francë.

Pak para se të ndërronte jetë, stilisti i njohur ka dhënë një intervistë për “Le duvan” ku u shpreh se e gjithë pasuria e tij do t’i trashëgohet maces së tij. Choupette.

“Ajo ka fatin e saj, ajo është një trashëgimtare, dhe nëse diçka më ndodh, personi që do të kujdeset për të nuk do të jetë një mjeran. Paratë që nuk do të marr me vete, i takojnë asaj. Choupette është një vajzë e pasur”, është shprehur Karl.

Sa do doja të isha macja e tij!

Stilisti i Chanel i trashëgon gjithë pasurinë maces së tij

About The Author
-