U bë një kohë e gjatë që tashmë emri i partneres së Stines është bërë publik që prej kohës kur doli lajmi për prindërimin e e tyre, tashmë ata të dy janë prindër të një vajze e cila quhet Estia.

Edhe pse nihet si bashkëshortja e Stines, Graciela Pashaj ende nuk është shumë e njohur për publikun.

Edhe pse Stine është pyetur disa herë për partneren e tij, ai asnjëherë nuk ka dhënë detaje në lidhje me të. Mesa duket ai ka reflektuar dhe kohët e fundit ka vendosur ta prezantojë partneren e tij me kolegët dhe publikun.

Të dy të buzëqeshur, ata duken shumë të lumtur në praninë e njëri-tjetrit

Pak kohë më parë Stine postoi në instagramin e tij një foto me vajzën, por me bashkëshorten akoma nuk kishim parë një foto.

ak kohë më parë Stine postoi në instagramin e tij një foto me vajzën, por me bashkëshorten akoma nuk kishim parë një foto /Pamfleti.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FacebookTwitterWhatsAppViberShare

Stine na prezanton me gruan dhe vajzën, shikoni sa bukur ngjajnë ata

About The Author
-