Të dashura vajza edhe Rihanna është si ne! Këngëtarja tregon aknet pa pikë turpi! (VIDEO)

Të dashura vajza, ju që e keni shumë problem fytyrën tuaj me akne, merrni shembull!

Rihanna ka treguar se edhe fytyra e saj ka probleme dhe nuk ka përse t’i fshehë.

Ajo ka publikuar një video për të treguar problemin me fytyrën e saj në mesin e 70 milionë ndjekësve që ka në Instagram:

“Kur aknet nuk më lënë të dukem e mrekullueshme!” shkruan këngëtarja teksa publikon pamjet.

Sigurisht që problemi i Rihanna-s nuk duket të jetë shumë shqetësues e megjithatë këngëtarja nuk tregohet e rezervuar kur është fjala për pamjen e saj.

Në këtë mënyrë Riri mundohet të thyejë atë imazhin e vajzës me bukuri perfekte që të gjithë kemi ndërmend!Video Player00:0000:13Video Player

Të dashura vajza edhe Rihanna është si ne! Këngëtarja tregon aknet pa pikë turpi! (VIDEO)

About The Author
-