Tërmet’ nga Lluni dhe Blleki

Lluni dhe Bllek në aksion sërish.

Blleki dhe Lluni janë gjenerata e re e grupit P.I.N.T., dhe me talentin dhe paraqitjet e tyre po bëjnë krenar paraardhësit.

Vetëm një muaj pas publikimit të këngës ‘Tërmet’ duket se dyshja po përgatiten të ‘godasin’ sërish, të paktën kështu na shtynë të mendojmë Bllek pe postimin e bërë.

Në një foto të ndarë në Instagram, ai shkroi “Dy agjenta t’pintave në aksion, Sekret”  mbetet të shihet se çfarë po përgadisin tani dyshja e talentuar. 

Tërmet’ nga Lluni dhe Blleki

About The Author
-