Është paksa e vështirë t’i ndiqni të gjitha trendet e jogas sepse ekzistojnë lloje të ndryshme të jogas.

Por tani, në mesin e këtyre shumë llojeve, është futur edhe një trend i ri të cilin shumica e adhuruesve të alkoolit do ta ndjekin: pirja e një birre të ftohët gjatë kohës kur stërviteni.

Kjo ide besohet të ketë lindur në Gjermani në vitin 2016, kur hipikët e Berlinit kishin pirë birrë rastësisht gjatë stërvitjeve.

Pas Gjermanisë, ideja është shpërndarë në të gjithë botën ku mësohet dhe ushtrohet joga, duke përfshirë edhe Londrën, Nju Jorkun, etj.

Trend i ri fitnesi: Pini birrë duke bërë joga

| Showbiz, Te Ndryshme |
About The Author
-