Tani selfie klasik në Instagram nuk është më trend. Dhe në qoftë se vera ishte mundësia e përkryer për të pozuar si nje kukull  me bikini#Barbiefeet, tani është koha për t’u frymëzuar nga statujat.. po po nga statujat sepse pozat si statuje paraqesin trendin e ri të Instagramit dhe na fton të imitojmë paraqitjet e skulpturave (dhe të argëtohemi ).
Dhe nëse shumë njerëz kanë vendosur të interpretojnë me ironi gjestet e përjetshme të figurave në mermer dhe bronz, të tjerët kanë gjetur frymëzimin e duhur për poza artistike.

 

Por kur është fjala për artin, është e pashmangshme që të krijohen disa premisa. Nëse vendosemi ne poze përpara një statuje , duhet të mbajmë distancën e duhur për të mos e dëmtuar atë.

Ndërveprimi fizikisht me një skulpturë, gjithashtu e bën imazhin mjaft të qartë.

 

 

/RevistaVip/

Trendi i ri fotove në Instagram, në pozë si statujë

About The Author
-