Kur është fjala për çantat, sivjet do të lozim me format, derisa në sferën e ngjyrave do të dominojë ngjyra e konjakut.

“Bag Borrow or Steal” na ka zbuluar se tri modelet të cilat me siguri do të dominojnë në periudhën e cila është para nesh, transmeton Telegrafi.

‘Camera’ çanta
Me strukturë të shkëlqyeshme dhe të shumtën me formë boksi me lëkurë të butë me reliev këto çanta janë të shkëlqyeshme për bartjen e gjërave bazike.

camera1camera2

Nëse nuk e preferoni klasiken e vërtetë e cila na vjen në formën e çantës së kuqe me zinxhir metali, atëherë mund të zgjidhni ndonjë me ngjyrë konjaku të stolisur me nuanca të qarta neoni.

Çanta kovë
Ky model ka pasur renesancën e vet në saje të brendit të famshëm të Mansur Gavrielit, çantat e të cilit kanë dominuar vitin e kaluar.

kova2kova1

Ky model ka formë të zakonshme, është praktik dhe mund të bartet në pothuajse të gjitha situatat dhe rastet. Investim i cili ia vlen të shpenzohet!

Çanta e vogël
Nga Chaneli deri te Gucci, në dezenin klasik të zi apo në dezen interesant abstrakt, mini çanta është aksesor i shkëlqyeshëm i damave që mund të bartet në të gjitha rastet.

Mini çanta1Mini çanta2

Zgjidhni modelet të cilat kanë nuanca miks pasteli të zjarrtë

Tri modele çantash të cilat patjetër duhet t’i keni

Mode |
About The Author
-