Përdoruesit e telefonave Samsung apo edhe markave të tjera ankohen shpesh për problemet me baterinë pasi iu është prishur mbushësi origjinal dhe kanë blerë një të ri.

Nëse mbushësi është origjinal apo fallco mund të dallohet lehtësisht edhe nga çmimi, por gjithsesi, gjithmonë ekzistojnë abuzime.

Janë disa mënyra për të kuptuar nëse mbushësi që keni blerë në dyqan është origjinal apo është thjesht një kopje që po ju dëmton celularin.

Testin kryejeni vetë duke u bazuar tek të dhënat e fotove të mëposhtme.

/RevistaVip/

Truke të vogla: Si ta dalloni nëse karikuesi i telefonit tuaj është origjinal?

| Teknologji |
About The Author
-