Vigan-e1427884238845

Këtë vit Vigan Shehu do të ndërmerrte një aventurë të re, pjesëmarrjen në spektaklin e kërcimit të Tv Klan, “Dance With Me”. Megjithatë pas pak kohësh zërat e kësaj pjesëmarrje u zbehën dhe në çastin kur u zbuluan një e nga një çiftet pjesëmarrëse Vigani nuk rezultoi në asnjë prej tyre.  Vigani pranoi se në një moment do të merrte pjesë në spektakël por më pas gjithçka u anulua si pasojë e disa problemeve të tij personale. Ndërkohë spektakli i kërcimit pritet të nisë në Klan në datën 12  shtator dhe çiftet konkurruese kanë nisur të stërviten.

Vigan Shehu: Ja pse nuk do të jem në Dance With Me

About The Author
-