Visjan Ukcenaj: Njerëzit me p*rdh nuk i duroj, ja çfarë u bëj!

Rrjetet sociale janë kthyer në një element shumë të rëndësishëm në jetën e të gjithve ne. Disa më pak e të tjerë më shumë por pothuajse të gjithë ndikohemi nga to. Bën ‘follow back’ apo bën ‘like’ ose ‘repost’ janë element që vihen re nga të gjithë e që ndikojnë në qasjen tonë kundrejt të tjrëve. E kjo duket se vlen për të gjithë, përfshirë dhe personazhet e njohur të medias.


Visjan Ukcenaj, gjatë emisionit “Intervista Vip”Tema Tv ka pranuar pa komplekse se kur personazhe të medias që i njeh, nuk i kthejnë “follow”, atëherë ai nuk i ndjek më. “Nuk i kam qejf njerëzit mëndjemëdhenj!” – është shprehur ai.

Visjan Ukcenaj: Njerëzit me p*rdh nuk i duroj, ja çfarë u bëj!

About The Author
-