Vivian është një modele shumë e suksesshme e cila përmes bukurisë së saj ka arritur të përfaqësojë Shqipërinë në shumë kompeticione të bukurisë në vende të ndryshme të Europës dhe Botës. Gjithashtu është cilësuar si modelja më e mirë e vitit për Gjermaninë në vitin 2014. Vivian Canaj është një modele që ka patur shumë eksperienca të bukura gjatë karrierës së saj të cilat ajo i ndau në emisionin Vip Zonë. Eshtë e fejuar dhe i fejuari i saj e ka mbështetur shumë në të gjithë projektet e saj të cilat ajo ka patur në vende të ndryshme të botës. Surpriza e saj ishte së së shpejti ky çift pritet të kurorëzohen me martesë.

Ndiqni në emisionin e sotëm në orën 18:00, Vip Zone, Vizion Plus! Revista Vip/

viviana-5

viviana-4

viviana-3

Vivian canaj: vjen me një surprizë për emisionin Vip Zonë

About The Author
-