Vrapuesja seksi e maratonës: Jam befasuar me vëmendjen

0

2500 vrapues nga rreth 40 vende të botës kanë marrë pjesë këtë vit në maratonën e Tiranës.
Sportistë, atletë, zyrtarë, dhe njerëz të politikës kanë marrë pjesë në këtë maratonë, por vëmendjen e mori ajo e cila u cilësua si vrapuesja më seksi e maratonës.
Bëhet fjalë për Julia Sina, e cila ishte e ftuar në Top Show, ku tregoi se si e pa veten të nesërmen në mëngjes të famshme vetëm pse vrapo në maratonën e Tiranës.
“Unë dal çdo pasdite për vrap, por askush nuk më paska vënë re. Jam nisur shumë vonë në maratonë dhe ndoshta kam qenë e vetme dhe prandaj kam rënë në sy. Nuk më ka pëlqyer vëmendje që kam marrë në rrjetet sociale”,- thotë Julia.