WIZ AIR U CILËSUA SI LINJA AJRORE MË E MIRË ME ÇMIME TË ULTA NGA AIRLINERATINGS

Wizz Air, linja ajrore më ekologjike e Evropës dhe transportuesi kryesor me kosto të ulët të CEE është cilësuar linja më e mirë ajrore me kosto të ulët – Evropë 2020 në renditjen vjetore të AirlineRatings, e vetmja faqe në internet e sigurisë dhe e vlerësimit të produkteve. Ky vlerësim vlerësohet si një nga më të rëndësishmit dhe më të respektuarit në botën e aviacionit, me linja ajrore të jashtëzakonshme në mesin e fituesve në të kaluarën. Ky është viti i dytë radhazi që Wizz Air po merr këtë njohje prestigjioze.

Çmimet e “Linjës ajrore të vitit” nxjerrin më të mirët në industrinë e linjave ajrore që udhëzojnë klientët në zgjedhjen e tyre për linjat ajrore më të sigurta dhe më të mira për të fluturuar. Po ashtu si produkte fluturimi, linjat ajrore më të mira në botë duhet gjithashtu të jenë inovative, të kenë një rrjet të shkëlqyer linjash dhe të kenë shumë lart sigurinë. Të gjitha çmimet gjykohen kundrejt kritereve të rrepta të vlerësimit të bëra së bashku nga botuesit e Airlineratings të cilët së bashku kanë një përvojë mbi 200 vjet.

Stephen Jones, Nënkryetari Ekzekutiv dhe Zëvendës Drejtori i Përgjithshëm i Wizz Air tha: “Ne jemi të lumtur që po marrim këtë çmim prestigjioz nga AirlineRatings. Kjo nënvizon edhe një herë angazhimin e Wizz Air për klientët e saj duke investuar vazhdimisht në përvojën e klientit, duke ofruar tarifa më të ulëta të mundshme dhe një rrjet gjithnjë në rritje i mundësive të përballueshme të udhëtimit. Ne vazhdojmë të eksplorojmë horizonte të reja duke siguruar që ne të mbetemi një biznes i përgjegjshëm dhe modeli ynë i biznesit ULCC është i paprekur ndërsa përparojmë në një flotë prej 300 avionësh modernë shumë efikasë. Ekuipazhi ynë miqësor mezi pret t’ju mirëpresë në bordin e një prej avionëve tanë të rinj dhe modernë ”.

Rreth Wizz Air

Wizz Air është kompania më e madhe ajrore në Evropën Lindore dhe Qendrore.

Flota ajrore e saj përfshin 120 njësi ajrore të tipit Airbus A320 dhe Airbus A321 dhe Airbus A321neo.

Wizz Air fluturon drejt 700 drejtimeve nga 25 baza ajrore.

Wizz Air shërben si pikë lidhëse për 152 destinacione nga 44 vende të ndryshme.

Nën ombrellën e Wizz Air, operon një ekip prej pothuajse 5000 profesionistësh të shërbimit të aviacionit të cilët mundësojnë dhënien e një shërbimi superior dhe cmimeve vërtet të ulëta duke bërë që Wizz Air të jetë zgjedhja e 38 milion pasagjerëve në 12 muajt e kaluar.

Wizz Air është një kompani e listuar në Bursën e Londrës nën kodin WIZZ dhe në të gjithë treguesit e tjerë të FTSE 250 apo FTSE All-Share. Wizz Air është pjesë e Shoqatës Ndërkombëtare të Transportit Ajror (IATA), dhe Auditit Për Sigurinë Operacionale (IOSA), një pikë referimi globale e rëndësishme në vlerësimin e sigurisë ajrore.

Kompania kohët e fundit ka marrë vlerësimin më të lartë të sigurisë me 7 yje nga airlineratings.com, agjencia e vetme e sigurisë dhe e vlerësimit të produkteve në botë, dhe gjithashtu është nderuar me çmimin e Linjës Ajrore Të Vitit për vitin 2017 nga Aviation 100, një publikim prestigjioz vjetor që vlerëson performuesit më të shkëlqyer të vitit në industrinë e hapësirës ajrore.

WIZ AIR U CILËSUA SI LINJA AJRORE MË E MIRË ME ÇMIME TË ULTA NGA AIRLINERATINGS

About The Author
-