Mesa duket zvicerianët paskan gjetur Angelina Joline e re. Duket se vajza e aktores se njohur shqiptare, që pas pjesëmarrjes në një spektakël bukurie në Zvicër,  është bërë goxha e njohur. Pamja e saj e jashtme mesa duket i ka lënë pa fjalë zvicerianët të cilët e kanë krahasuar vajzën e aktores së njohur shqiptare.

Bëhet fjalë për Aleksandërn vajzën e Aktores së njohur shqiptare, Zhaklina Dhimojani.

Siç e thashë edhe më sipër Aleksandra, vajza e aktores Zhaklina Dhimojani, e cila ka luajtur në rolin e “Mimoza Llasticës”, është bërë e famshme në Zvicër falë një spektakli bukurie “Miss Bern”, ku ajo shkëlqeu dhe mori krahasime me aktoren e Holywood-it, Angelina Jolie.

 

68939-640-0-5a3a631e69385.jpg

Zhaklina Dhimojani

 

hqdefault.jpg

Mimoza Llastica

 

68936-640-0-5a3a631e64118.jpg

Aleksandra

 

68933-640-0-5a3a631e4003b.jpg

 

Zvicerianët paskan gjetur Angelina Jolie-në e re! Vajza e ”Mimoza Llasticës”, ngjan me aktoren e njohur sipas tyre…

About The Author
-